SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ‘HAYIR’ Denilirse Kim Kazançlı Çıkar?

‘HAYIR’ Denilirse Kim Kazançlı Çıkar?

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2017 - 9:15

‘HAYIR’ Denilirse Kim Kazançlı Çıkar?

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında vatandaşlar ve esnaflarla buluşmalarını sürdüren AK Parti Aksaray Teşkilatı, neredeyse 24 saat süren çalışmalarla sahada yeni anaya ve hükümet sistemini anlatıyor.

Çalışmalar kapsamında Otomobil pazarı ve Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, 22. Dönem Milletvekili Ahmet Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Burada vatandaşlarla değerlendirmelerde bulunan Başkan Karatay, yeni sisteme neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Esnaflardan Naci Altınok isimli vatandaş, “Elbette ki güçlü Türkiye yolunda evet diyoruz ve evet diyeceğiz sayın başkanım. ‘Hayır’ denirse kim kazançlı çıkar? Avrupa kazançlı çıkar, terör örgütleri kazançlı çıkar. Türkiye’yi, bizleri, kardeşliğimizi bölmek isteyenler kazançlı çıkar. Biz bunları çok iyi biliyoruz ve görüyoruz sayın başkanım. Kaldı ki, Türkiye Türkiye olalı böyle bir hizmet görmedi. Şimdi geçmişe yönelik Türkiye’mize baktığımız zaman Türkiye’nin Başbakanı Menderes’i yedikleri gibi bu milletin ta kendisi, devletin başı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yemek istiyorlar. Ama bilmiyorlar ki Türk Milleti buna asla geçit vermez, vermeyecek” dedi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ise, “Hayır denilirse, bu durumdan yararlanmak isteyen batılı devletler, karmaşıklık yaratarak kaos ortamının yaşanmasına sebebiyet verir. Emperyalizmin bölgesel planları hayata geçirmesi hızlanır ve Türkiye dış güçlerin odak noktası haline dönüşür. Demokrasimize zarar veren darbeler, gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonu ve 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gibi olayların benzerlerinin önü açılır. Kur sisteminde yapılan oynamalarla Türk Lirası’nın yabancı para karşında değeri düşürülerek Türkiye’yi ekonomik alanda dışarıya bağımlı bir ülke haline getirmeye çalışacaklardır ki, mevcut sorunların derinleşerek daha da büyümesini sağlayacak. Ülkemizi, milletimizi, vatanımızı bölmek isteyen güçler her alanda Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. Bu nedenle 16 Nisan tarihi ve 16 Nisan Referandumu bu nedenle çok önemli. Allah izin verirse, güçlü bir evet ile yeni ve güçlü bir Türkiye’nin inşasını yapacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021