SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hastane Temelini Sağlık Bakanımız Atıyor

Hastane Temelini Sağlık Bakanımız Atıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 06.10.2015 - 17:13

Hastane Temelini Sağlık Bakanımız Atıyor

AK Parti İl başkanı Abdulkadir Karatay, Aksaray’ımıza uzun yıllar sağlık yönünde hizmet edecek olan Devlet hastanesinin temelinin bugün yapılacak törenle atılacağını belirtti. İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Sağlıkta değişim ve dönüşümü başlatan AK Parti’nin yapacağı 5 yıldızlı otel kalitesindeki Devlet Hastanesinin temel atma törenine Sağlık Bakanı Sn.Mehmet Müezzinoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Sn. Cenap Aşçı’nın da katılacağını söyledi.

İlimizde Tacin Mahallesine yapılması planlanan ve ihalesi yapılan 400+ 200 yataklı Devlet Hastanesinin temeli bugün saat 14’de yapılacak programla atılacak. Son derece modern şekilde yapılacak ve beş yıldızlı otel kalitesinde yapılacak Devlet hastanesinin temel atma törenine bakanlarımızın katılımlarıyla yapılacak.

Temel atma törenine Sağlık Bakanımız Sn.Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı’nın da katılımıyla yapılacağını ifade eden İl başkanı Karatay Devlet hastanesinin temel atma törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir, dedi.

İlimiz de Aksaray Devlet Hastanesinin temel atma törenine katılacak olan Bakanlarımız ayrıca Aksaray Üniversitesinin akademik yıl açılışına da katılacak. Bakanlarımızın Aksaray valiliğini de ziyaret etmesi bekleniyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021