SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halkımız, Ülkemizin Kötü Gidişine Sandıkta Dur Dedi

Halkımız, Ülkemizin Kötü Gidişine Sandıkta Dur Dedi

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2015 - 11:30

Halkımız, Ülkemizin Kötü Gidişine Sandıkta Dur Dedi

CHP Aksaray İl Başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Şimdi bizlere düşen, halkımızın işsizliğinin azaltılması, ekonomik büyümenin sağlanması, hukukun gücünün hakim kılınarak, gücün hukukunun kırılması hedeflerine yönelik bir hükümetin kurulmasına katkı sunulmasıdır. Erken seçim düşünmek, telaffuz etmek, verilen görevi reddetmektir ki bunun hesabını millet sorar.

AKP’de rota öncelikle MHP’yi gösteriyor. MHP’li teşkilatlarda bunu istiyor. Ancak bu tercih MHP’yi kısa sürede eritir ve bitirir. Bu seçenek olmaz ise, HDP’nin dışarıdan desteği ile kurulacak bir CHP-MHP hükümeti. Ya da MHP’nin dışarıdan desteği ile kurulacak olan bir CHP-HDP koalisyonu. AKP iktidara alışmıştır. Varlığı iktidara bağlıdır. O nedenle allem edip kalem edip hükümeti kurmaya çalışacaktır. Sn.Erdoğan’ın Sn.Baykal ile Sn.Erdoğan’ın çağrısı, Sn. Baykal’ın yer seçimi ile, Dış işleri konutunda görüşmeleri bu görüşü desteklemektedir. Siyasal partilerin seçim öncesi verdikleri sözler vardır.

Biz,

Barajın düşürülmesi,

Yolsuzlukların mahkeme önüne çıkarılması,

Mazotun 1.5 liraya satılması,

Asgari ücretin l.500.lira olması,

Emekliye iki maaş ikramiye,

Vaatlerimizi acilen yaşama geçirmek zorundayız. Gelişmiş Türkiye’ye doğru yürüyeceğiz. Bu hedeflere yönelik bir çalışma önermeliyiz. AKP’nin oluşturduğu enkazın kaldırılması gerekiyor. Temizliğe arınmaya, demokrasiye ihtiyaç var. Buna AKP’nin de ihtiyacı var. Çünkü kendi başına yapamaz. Önünde engelleri var. Gelişmeleri merakla izleyeceğiz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021