SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halk Sevindi, Belediye Sınıfta Kaldı

Halk Sevindi, Belediye Sınıfta Kaldı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.01.2017 - 12:27

Halk Sevindi, Belediye Sınıfta Kaldı

CHP Aksaray il başkanı Av. Ali Rıza Toprak yaptığı açıklamada; İç Anadolu’da beklenen kar geçen hafta yağdı. Aksaray’ımızda bu kar yağışından nasibini aldı. Çiftçilerimiz tarlaları beyaz karla kaplanınca büyük sevince kapıldı. İnsanlar hava kirliliğini temizleyen beyaz karın sevincini doyasıya yaşadı. Aksaray’da yağan kara herkes sevindi. Ancak Aksaray Belediye’sinin bırakın kenar mahalle ve ara sokakları ana arterleri bile temizlemekten, buzlanmayı tuzlayarak engellemekten aciz kalmasına da büyük tepki gösterdi. Bugün greyderleri yol temizleme aracı olarak kullanmaya başlamaları da birçok yerde araç park etmesi nedeniyle becerilemedi. Oysa araçların trafiğe çıkmadığı gece saatlerinde bu işlem yapılsaydı başarılı olacaktı.

Kapalı çarşı hariç şehir merkezindeki yaya kaldırımları da yürünemez halde, karla ve buzla kaplıdır. “Biz hizmet ediyoruz ama Aksaray’lı da hiçbir şeyi beğenmiyor.” diyenler. Sokağa bir çıkıp şöyle yaya halde dolaşın ve durumu görün. Halk sizden hizmet bekliyor. Gösterişli toplantılar değil, gerçek hizmet sokakta yapılmalıdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021