SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halk Eğitim Kursları sayesinde öğreniyoruz

Halk Eğitim Kursları sayesinde öğreniyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 02.04.2018 - 16:06

Halk Eğitim Kursları sayesinde öğreniyoruz

Yeşim Pekmez: “Bilmediğimiz veya yanlış bildiğimiz şeyleri Halk Eğitim Kursları sayesinde öğreniyoruz”

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Eskil İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Aksaray Halk Eğitim Müdürü Azmi Arı’nın da katıldığı ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kolukısa, Halk Eğitim Müdürü Tuncay Altan’dan açılan kurslarla ilgili bilgi alana Pekmez; ziyaret ettiği ilçelerde halk eğitim kurslarına ilginin artarak devam ettiğini bu kursların bir anlamda meslek edindirmeye yönelik kurslar olduğunu söyledi.

Eskil İlçesinde tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığını bu noktada daha çok bu alanda kurs taleplerinin olduğunu ifade eden İlçe Halk Eğitim Müdürü Tuncay Altan, kadınlara yönelik olarak da taleplere göre kurs açmaya devam ettiklerini aktardı.

Latife Hanım Anaokulun ’da açılan ‘Evde Çocuk Bakımı’ kursunu ziyaret eden Yeşim Pekmez Hanımefendi kursiyerlerle görüştü. Açılan kursların kendilerine fayda sağlayıp sağlamadığını konusunda kadınlarla bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez; “Bilmediğimiz veya yanlış bildiğimiz şeylerine ne kadar çok olduğunu bu kurslar sayesinde öğreniyoruz. Öğrenmek için gayret gösteren sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

Kursun çok faydalı olduğunu ifade eden kadınlar bu tür kursların sürekli olarak açılması talebinde bulunmaları üzerine açıklamada bulunan Yeşim Pekmez Hanımefendi: “Sizler yeter ki açılan bu kurslara gelin, devletimiz imkânları ölçüsünde her şeyi yapıyor. Bizlerde sizlere her zaman destek olmaya talepleriniz doğrultusunda yeni kursların açılmasına öncülük yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Latife Hanım Anaokulunda ziyaret ettiği sınıfta çocuklarla görüşen Yeşim Pekmez Hanımefendi; yakından ilgilendiği çocuklarla bir süre sohbet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021