SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Halep’li Aileye Aksaray Belediyesi Sahip Çıktı

Halep’li Aileye Aksaray Belediyesi Sahip Çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.12.2016 - 8:51

Halep’li Aileye Aksaray Belediyesi Sahip Çıktı

Aksaray Belediyesi Halep’teki bombalardan kaçarak Aksaray’a gelen Muhammed Elhac Hasan Hammedi (49),eşi Fevziye (51) ile çocukları Yusuf (12),Hasan (10) ve Nur (6) Hammedi’ye yardım eli uzattı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halepli aileyi Aratol Mahallesinde bir eve yerleştirdikten sonra soba, gıda, giysi ve ev eşyaları yardımında bulundu.

Belediye yetkilileri, Halepli aileye yapılan yardımların yanı sıra çocukları Yusuf (12),Hasan (10) ve Nur (6) Hammedi’ye Türkçe eğitim desteği de verileceğini ifade ettiler.

Aksaray belediyesinin insani yardımıyla yeniden hayat bulduklarını ifade eden Halepli Muhammed Elhac Hasan Hammedi, dünyanın gözü önünde Suriye’de ve özellikle Halep’te bir insanlık suçu işlendiğini belirterek “ Suriye’de zalim Esed ve yandaşları tarafından katliam yapılıyor. Atılan bombalarla çocuklar, kadınlar tüm insanlar öldürülüyor. Benim de 21 yaşındaki oğlum Ömer atılan bombalar ve silahlarla öldürüldü. Bize sahip çıkan tek ülke Türkiye oldu. Bize kucak açtığı için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türk devletine dua ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Aksaray’da bize sahip çıkan Belediye Başkanına ve tüm görevlilere teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021