SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hal Esnafının İsteği Yerine Getirildi

Hal Esnafının İsteği Yerine Getirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 02.11.2016 - 11:48

Hal Esnafının İsteği Yerine Getirildi

Aksaray Belediyesi, Yaş Meyve ve Sebze komisyonculuğu yapan hal esnafının isteğini geri çevirmedi. Esnafın isteği doğrultusunda 38 işyerinin önü sundurma ile kapatıldı.

Aksaray Belediyesi, esnafa, üreticiye verdiği desteği her konuda sürdürüyor. Yapılacak her türlü çalışmada karşılıklı diyalogun çözüm getirdiğini söyleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye hizmetlerinin istişare sonucu şekillendiği aktardı.

Meyve ve sebze halinde yapılan sundurma çalışmasını değerlendiren Başkan Yazgı, “Hal esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde esnafımızın meyve ve sebze dağıtımı sırasında yazın sıcağından, kışın soğuk ve yağıştan büyük sıkıntılar yaşadığını öğrendik. Zaten esnaflarımızın dükkânlarının önüne yapılacak sundurma konusunda yoğun talepleri oldu. Belediye olarak neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Esnafımızın sundurma talebine olumlu yanıt vererek 38 dükkanın önünü, onların isteği şeklinde sundurma ile kapattık” ifadelerini kullandı.

‘Aksaray için zaman meftunu gözetmeden her zaman çalışmaya hazırız’ diyen Başkan Yazgı, Belediyeye gelen her türlü talebin ve isteğin de değerlendirildiğini hatırlattı.

Hal esnafı ise; sundurma çalışmasına memnuniyetlerini şu cümlelerle ifade ettiler; “Belediyemiz, bu çalışma ile bizleri yazın sıcağından, kışın soğuğundan kurtardı. İşyerlerimizde daha rahat ve huzurluyuz. Bizleri her fırsata dinleyen ve çözüm üreten Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ediyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021