SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Hak davamızda halkımızla bütün olup yürüyeceğiz”

“Hak davamızda halkımızla bütün olup yürüyeceğiz”

A - +

Aksaray Haberleri - 14.05.2015 - 15:08

“Hak davamızda halkımızla bütün olup yürüyeceğiz”

Ak Parti Aksaray Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz köy ziyaretlerine devam ediyor. İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat mensupları ile Yalman, Bozcatepe, Alayhan, Karakova, Bayındır, Babakonağı, Büyükpörnekler, Küçükpörnekler, Sarıağıl ve Kalebalta köylerindeki vatandaşlarla buluşan Milletvekili İnceöz,“ Aksaray’ımızın dört bir yanını gezip vatandaşlarımızı dinleyeceğiz, usanmadan yorulmadan sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Gittiği her köyde sevgi ve coşku ile karşılanan Ak Parti heyeti köylerde vatandaşların sorunlarını istek ve temennilerini dinlediler. Aksaray için yapılan ve yapılacak olan icraatların anlatıldığı ziyaretlerde halk memnuniyetini dile getirdi.

İlknur İnceöz Ziyaretlerde vatandaşa hitaben, “ben ve yeni seçilecek Milletvekili aday arkadaşlarımız ile birlikte daha güzel ve yaşanılabilir bir Aksaray için, sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek için çalışacağız. Hak davamızda halkımızla yani sizlerle bütün olup yürüyeceğiz. Sizler bizle, bizler de sizlerle tamamlanırız,” dedi. Teşkilat mensupları halkın destek ve dualarını isteyerek köylerden ayrıldılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021