SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Güzelyurt’ta Mezuniyet Sevinci

Güzelyurt’ta Mezuniyet Sevinci

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2015 - 15:35

Güzelyurt’ta Mezuniyet Sevinci

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Öğrenciler, aileler, akademisyenler ve protokolün katıldığı tören, Güzelyurt İlçe Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, mezuniyetlerin yeni bir başlangıç olduğunu söyledi ve öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulundu. “Ne iş yaparsanız yapın düzgün yapın” diyen Rektör Şahin, “Çok iş yapıyormuş gibi yapmayın, bir tane iş yapın. Bir sürü iş yapıyormuş gibi yapıp hiçbir iş yapmayanlardan olmayın” dedi. Güzelyurt MYO’daki çeşitli bölümlerde özellikle kız öğrencilerin dereceye girdiğini ve bunun çok önemli olduğunu kaydeden Prof. Şahin, “Kız öğrencilerin ve ailelerinin eğitim konusunda ne kadar cesaretli olduklarını görüyorum. Kız öğrencilerimize özellikle teşekkür ediyor ve tüm mezunlarımıza hayatta başarılar diliyorum” dedi. Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ebru Şahin ise, günümüzde toplumların gücünün eğitimli insanlarla oluştuğunu vurgulayarak, “Öğrencilerimiz için artık hayat mücadelesi başlıyor. Kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Okul birincisi Pınar Çevikoğlu da kısa bir konuşma yaptı ve eğitim hayatında kendisine değerli katkıları olan ailesine ve akademisyenlere teşekkür etti.

Tören, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere hediyelerinin, tüm öğrencilere diplomalarının verilmesi ve kep atma ile sona erdi. Güzelyurt MYO’da bu yıl toplam 150 öğrenci mezuniyet mutluluğu yaşadı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021