SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Günebakan Projesine Olan İlgi Sevindirici

Günebakan Projesine Olan İlgi Sevindirici

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 10:26

Günebakan Projesine Olan İlgi Sevindirici

Aksaray Belediyesi’nin gıda sektörü işletmelerinde tam hijyen sağlamak amacıyla başlattığı Günebakan projesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Sertifika almak için müracaat eden işletmeler arasında bulunan Gönül Kahvesi, yapılan değerlendirme sonrasında Günebakan Sertifikası almaya hak kazandı. Daha önce 12 işletmenin almayı hak kazandığı Günebakan Sertifikasında bu sayı Gönül Kahvesi ile 13’e yükseldi.

Gönül Kahvesi’nde düzenlenen sertifika törenine, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, işletme sahipleri Hayrettin Ökçesiz ve Gökhan Aksay ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada “Günebakan sertifika törenlerimiz devam ediyor. Bu işletmelerimiz belirlenen 37 adet kriteri 100 üzerinden puanlıyoruz.80 ve üzerinde puan alan işletmelerimize bu sertifikalarımızı veriyoruz. Günebakan belgesine olan talepler her geçen gün artıyor. Dolayısıyla buda işin sevindirici tarafı oluyor.” dedi

Bugüne kadar 12 işletmeye Günebakan sertifikası verdiklerini belirten Başkan Yazgı “ 13. Günebakan Sertifikamızı Gönül Kahvesi’ne veriyoruz. İşletme sahipleri Hayrettin Ökçesiz ve Gökhan Aksay’a teşekkür ediyorum. Sertifikamızı almaya hak kazandılar. Zaten Aksaray’ımız ’da marka bir işletme olduğunu kendileri ispatladılar. Yaptıkları hizmetlerle sunmuş oldukları hizmet kalitesinin üst sınıfta olması bu sertifikayı almaya hak kazandırdı. Ben bu sertifikanın Gönül Kahvesi’ne hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, Gönül Kahvesi işletme sahipleri Hayrettin Ökçesiz ve Gökhan Aksay’a Günebakan sertifikasını takdim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021