SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gülpınar Belediye Başkanı Partisinden ihraç ediliyor

Gülpınar Belediye Başkanı Partisinden ihraç ediliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 09.02.2015 - 13:28

Gülpınar Belediye Başkanı Partisinden ihraç ediliyor

MHP Teşkilatı, başka bir parti ile dirsek temasına geçen Gülpınar Belediye Başkanı Baymışlıoğlu’nu kesin ihraç istemi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk etti. Baymışlıoğlu’nun ihracına kesin gözüyle bakılıyor.
MHP de af yok. Baymışlıoğlu’na ihraç…
MHP Aksaray Teşkilatı yaklaşan seçim arefesinde parti disiplinine uymayan ve bir başka parti ile dirsek temasına geçen Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu’nu kesin ihraç istemi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk etti.
Gülpınar Belediye Başkanı Baymışlıoğlu’nun kesin ihraç istemi ile MHP İl Disiplin Kurulu’na sevki ile ilgili bir açıklama yapan MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan Erel şunları söyledi: “Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu’nun , dengesiz ve disiplinsiz davranışları siyasi etik ve ahlakı kuralları hiçe sayarak bir başka siyasi parti ile temasa geçmesi, Gülağaç İlçe, Gülpınar Belde Başkanlığı ile MHP Aksaray İl Teşkilatının talimatlarına aykırı hareket etmesi, Belde Halkının meşru ve Hukuki talepleri karsısında sorumsuz ve keyfi davranması, partinin gelişmesine mâni olacak davranışlarda ve faaliyetlerde bulunması gibi MHP’nin Tüzüğüne aykırı davranışlarda bulunması nedeni ile Partiden İhraç İstemi ile İL Disiplin Kuruluna sevk edild. İhraç işleminin en kısa sürede gerçekleşecektir.
Göreve geldiği günden itibaren kendisini o şerefli göreve getiren Parti Teşkilatlarını, Ülkücüleri ve seçmenlerini adeta yok sayan, tavır ve davranışları ile adı kısa sürede tüm belde halkının antipatisini üzerine toplayan Belediye başkanının MHP’de bulunması MHP çok daha zarar vermesinin önüne geçmek için böyle bir karar alma zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Her türlü menfaat ve vaatlere rağmen şanlı üç hilal bayrağı altından gitmeyen, menfaatleri için davasını satmayan MHP’li Belediye Başkanlarına selam olsun. Onlar dava adamı ve ülkesinin şerefini koruyan şerefli kişilerdir. Önümüzdeki Genel seçimlerde Türkiye’nin her bahçesinde üç hilaller açacaktır. İman ve inanmışlıkla Türk Milliyetçileri Genel seçimlerde başarıyla çıkacaktır.”.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021