SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gülağaç İlçesindeki Kadınlar Sertifikalarına Kavuştu

Gülağaç İlçesindeki Kadınlar Sertifikalarına Kavuştu

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2019 - 15:15

Gülağaç İlçesindeki Kadınlar Sertifikalarına Kavuştu

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Gülağaç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında işbirliği şeklinde Tülü Dokuma mesleğinde düzenlenmiş olan mesleki eğitim kursunun sertifika dağıtım töreni 21.02.2019 tarihinde Gülağaç Halk Eğitim Merkezi’nde Gülağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SONGÜR ile Gülağaç Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Osman YUVANÇ, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Şube Hediye ARMAĞAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

MEZUN OLAN KURSİYERLERİN TAMAMI KADIN

Sertifika dağıtım töreninde Tülü Dokuma kursundan mezun olan 23 kursiyere sertifikaları verildi. Kursu tamamlayıp sertifikalarını alan kadınlar “Artık bir meslek sahibi olduklarını ve bunu istihdam fırsatına çevirmek için şimdi daha fazla şanslarının bulunduğunu belirtti. Aksaray’ın kadın istihdamında Türkiye’de 4.sırada olması ve kadın istihdamına yönelik teşvik ve destekler nedeniyle İŞKUR’u tebrik ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK’a kadın istihdamına verdiği değer ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021