SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gülağaç ilçesinde yaşayan şehit ailelerine ziyaret

Gülağaç ilçesinde yaşayan şehit ailelerine ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 02.10.2017 - 15:16

Gülağaç ilçesinde yaşayan şehit ailelerine ziyaret

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ve gaziler ziyaretlerine devam ediyor. Gülağaç İlçesine bağlı köylerde yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Pekmez; hakları hiçbir zaman ödenemeyecek şehit yakınları için ne yapılsa az olduğunu söyledi.

Pekmez beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Rehyan Karabağ, Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy, 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte Gülağaç ilçesine bağlı; Kızılkaya Köyü ile Sofular köyünde yaşayan şehit aileleri ve yakınlarını ziyaret etti.

Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy’unda eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak Sofular Köyüne giden Pekmez; 1993 yılında şehit olan Hacı Mehmet Tuncer’in annesi Aysel ile babası Ramazan Tuncer’i ziyaret etti. Şehit ailesi ile yakından ilgilenerek ihtiyaçları konusunda bir süre sohbet eden Pekmez; beraberindeki heyet ile birlikte 1989 yılında şehit olan Osman Örs’ün Kızılkaya Köyünde yaşayan kardeşi Orhan Örs’e misafir oldu. Şehit yakınları ile görüşen Pekmez aynı köyde yaşayan 1991 yılında şehit olan Muammer Meral’in annesi Senem Meral’i ziyaret edip sohbet etti. Yeşim Pekmez Hanımefendi; kızı ve yakınları ile birlikte yaşayan Meral’e bir ihtiyacı veya sorunu bulunması halinde hemen kendilerini aramasını istedi.

Şehit yakınları kendileri ile yakından ilgilenen Pekmez ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021