SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gülağaç Halk eğitimden Afrin Mehmetçiklerine Kermes

Gülağaç Halk eğitimden Afrin Mehmetçiklerine Kermes

A - +

Aksaray Haberleri - 06.04.2018 - 9:58

Gülağaç Halk eğitimden Afrin Mehmetçiklerine Kermes

Gülağaç Halk eğitimden Afrin Mehmetçiklerine Kermes.
Gülağaç Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kermes Etkinliği 05 Nisan 2018 Salı Günü Gülağaç’da gerçekleştirildi. Kermes Etkinliği Halk tarafından büyük ilgi gördü.
Terör Örgütlerinin Maşalarının Tarih sahnesinden silinmesi amacı ile Kahraman Mehmetciklerimiz tarafından Sınır Ötesinde gerçekleştirilen “Zeytin Dalı “ Operasyonuna katılan Kahraman Mehmetciklerimizin moral motivasyonunu yükseltmek amacı ile gerçekleştirilen Kermes Etkinliği Gülağaç Halk Eğitim Merkezi Afrindeki Kahraman Mehmetçiklerimiz adına kermes düzenleyerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kermese Gülağaç Kaymakamı, Gülağaç belediye Başkanı, Kursiyerler ve Halk katıldı. İdaresiyle öğretmenleriyle kursiyerleri ile seferber olunarak düzenlenen kermeste büyük bir gelir sağlanarak Afrindeki Mehmetçiklerimize gönderildi. Gülağaç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tülin İPEK ÇETİN, bu anlamlı etkinlikte payı olan herkese Gülağaç Halk Eğitimi Merkezi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021