SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Güçlü ve Yeni Bir Türkiye

Güçlü ve Yeni Bir Türkiye

A - +

Aksaray Haberleri - 11.07.2015 - 17:39

Güçlü ve Yeni Bir Türkiye

Ak Parti İl başkanı Abdulkadir Karatay, TBMM Ak Parti Grup Başkan vekili İlknur İnceöz, Aksaray milletvekili Nevzat Palta, İl başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilat yöneticileri,il genel meclis üyesi Celalettin Kılıç, Mahmut Aktürk Eğitim birsen başkanı Murat Günaydın ve Eğitim Bir Sen yöneticileri,diğer STK başkanları ve Ak Parti Milletvekili aday adayları ile birlikte Ortaköy’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ak Partili gurubu, Ak Parti Ortaköy ilçe başkanı Ali Rıza ÖZDEMİR ve Ortaköy ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri ve çok yoğun bir kalabalık karşıladı. Ak Parti heyeti tek tek esnaf ziyaretinde bulunarak 07 Haziran 2015 seçimlerinde verdikleri %61’lik destekten dolayı Ortaköy’lü vatandaşlara teşekkür ettiler. Büyük bir teveccüh ve sevgi seli ile karşılanan Ak Parti heyet bizler sizlerin hizmetkârı olarak çalışmaya geldik verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Ak Partili heyet Ortaköy’e yeni yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi inşaatına giderek yerinde inceleme yaptı. Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay burada yaptığı konuşmada bizler Ortaköy’e yeni iki adet okul hizmet binası kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Sağlık Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi kazandırarak siz değerli Ortaköy’lü vatandaşlarımıza bu binalar hizmet verecek. Milletvekilimiz ve Gurup Başkan vekilimiz İlknur İnceöz hanımefendi bu hizmetlerin Ortaköy’e kazandırılmasında çok büyük katkıları oldu. Allah nasip ederse Ak Parti kadroları bizler siz vatandaşlarımızın hizmetkârı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Güçlü dirayetli yeni bir Türkiye olma yolunda Ak Parti kadroları ve teşkilatları olarak 24 saat hizmet etme mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz dedi. Daha sonra Yunus emre kültür merkezinde Ortaköy Ak Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen 3000 kişilik iftar yemeğine katıldılar.

TBMM Ak Parti Gurup Başkan vekili İlknur İNCEÖZ burada yaptığı konuşmada; 07 Haziran 2015 seçimlerine değinerek sizler bizlere büyük bir teveccüh göstererek %61’lik bir oy verdiniz. Ortaköy’e hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Güçlü bir Türkiye’yiz Türkiye’nin Ak Partili kadrolara ihtiyacı var. 13 yılda geldiğimiz durum bellidir. Bugün buraya gelmeden Ortaköy’e temeli atılan İmam Hatip Lisesi ve bitmekte olan sağlık meslek lisesini parti teşkilatımızla birlikte inceleyerek geldik. Bu bizim 13 yılda nerelere geldiğimizin bir göstergesidir. Bugün etrafımızda komşu ülkelere baktığımızda iflasın eşiğine gelmiş, bankaların kapısına kilit vurulmuş ekonomisi çökmüş bir Yunanistan var. Bizim ülkemize baktığımızda günlük gülistanlık ve güçlü bir ülke görünmekte şimdi size buradan şunu sormak istiyorum 13 yıl Ak Parti iktidarında geldiğimiz nota belli değil midir? Gerek ekonomisi gerekse kalkınması ile İMF’den borç alan bir Türkiye’den borç veren bir ülke durumuna gelmiş güçlü bir ülke olmuştur. Burada siz değerli Ortaköy’lü vatandaşlarım sizlere tekrar teşekkür ediyor 07 Haziran seçimlerinde bizlere çok büyük destek verdiniz bizler sizlerin verdiği bu desteklere layık olmak için tüm Ak Parti teşkilatlarımız ile sizlere hizmet etmek için çalışacağız . Sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu hükümeti kurmak için siyasi partiler ile görüşecek ancak koalisyon görüşmelerinde bir düğüm olursa Türkiye erken seçime gidecek. Biz hiçbir zaman halkımıza gitmekten çekinmedik eğer koalisyon hükümeti kurmada bir düğüm olursa bizler sizlere gelerek tekrar güçlü ve yeni Türkiye olmada desteklerinizi isteyeceğiz. Ak Parti halkın partisidir. Biz Ak Parti olarak halkımızın verdiği destekle bugün güçlü ve yeni Türkiye’yi inşaa ediyoruz dedi. Sözlerime son verirken yaklaşmakta olan Kadir gecenizin ve Ramazan bayramınızın sağlık, mutluluk, barış ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak hepinizi selamlıyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021