SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Görme Bozuklukları Anlatıldı

Görme Bozuklukları Anlatıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 24.12.2019 - 13:29

Görme Bozuklukları Anlatıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi tarafından sekizincisi düzenlenen sağlık seminerlerinde, “Görme Bozukluğunda Gözlükten Lazere Tedavi Seçenekleri” konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinliğin açılışında bir selamlama konuşması yapan ASÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, pek çok insanın gözle alakalı, hayatının bir döneminde çeşitli şikâyetlerinin olabileceğini belirterek, “Görme bozuklukları bazen yaş ilerledikçe meydana gelebilirken, bazen de erken yaşlarda görülebiliyor. Bununla alakalı farklı tedaviler söz konusu; gözlük takmak, lens, ameliyatlar… Tüm bu hususlar hakkında merak edilenleri akademisyenlerimiz anlatacak” dedi. Açıklamanın ardından kürsüye gelen Göz Hastalıkları Anabilim Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sühan Tomaç, Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Yaşar ve Dr. Öğr. Üyesi Uğur Gürlevik, lazer, kontakt lens ve gözlük kullanımındaki yeni gelişmelerle, göz hastalıklarında erken tanı ve düzenli göz kontrollerinin önemi hususunda bilgiler aktardı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş ve öğrencilerin takip ettiği etkinlik, soruların yanıtlamasıyla sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021