SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gençlerin Ciddi Anlamda Teveccühünü Görüyoruz

Gençlerin Ciddi Anlamda Teveccühünü Görüyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 28.05.2018 - 14:27

Gençlerin Ciddi Anlamda Teveccühünü Görüyoruz

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş ve parti teşkilatları, İl Genelinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili Adayları ile Gündüz çarşı esnafını ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İftar sonrasında Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kültürpark’ı ziyaret edip, gençlerle bir araya geldi. 24 Haziran’da kendilerine oylarıyla güçlü bir destek vermesini istedi.

Aday listelerinin açıklandığı 21 Mayıs tarihinden itibaren hızlıca çalışmalara başladıklarını ifade eden İl Başkanı Altınsoy, Aksaray’da ciddi anlamda bir teveccühle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Özellikle Milletvekili listesinde Genç isim olan Aday Muhammed Aktaş’ın olmasından dolayı ilginin daha da arttığını belirtti.

Altınsoy, şunları söyledi: “Gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarımızın 15 yılda yaptığı hizmetlerle alakalı, köylere, insanların evlerine varan hizmetlerle alakalı, eğitimden sağlığa yapılan reformlara ciddi bir takdir var. Bu takdir de inşallah 24 Haziran’da yeniden güçlü iktidarımızla perçinlenecek. Güçlü bir şekilde meclise gideceğiz. Misyonumuz olan büyük yatırımların devamı için Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran’da hem ilimizde, hem de ülkemizde güçlü bir şekilde destek vermemiz gerekiyor.

Gençlerimize eski Türkiye’yi hatırlatıyoruz, onların gözlerindeki parıltı, ışıltıyı ve umudu görünce biz de sırtımızdaki yükün daha ağır olduğunu hissediyoruz. İnşallah gençlerimizin de desteğiyle 24 Haziran’da çok güçlü bir şekilde meclise gidecek milletvekillerimiz ile ilimize ve ülkemize, hizmet edeceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021