SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gençlerimiz Geleceğimiz

Gençlerimiz Geleceğimiz

A - +

Aksaray Haberleri - 14.11.2017 - 18:21

Gençlerimiz Geleceğimiz

AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından koordine edilen ve Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi tarafından hazırlanan ‘Gençlerimiz Geleceğimiz’ isimli ve 2017-1-TR01-KA101-038969 numaralı projenin açılış toplantısı 14.11.2017 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminde gerçekleştirildi. Erasmus+ KA101 Personel Eğitimi kapsamında hazırlanan projenin konsorsiyum üyesi okullarından, İspanya ve Çekya’da düzenlenecek yurtdışı eğitim faaliyetinde yer katılacak 7 PDR öğretmeni ve idarecinin yer aldığı açılış toplantısında projenin amaçları ve hedefleriyle ilgili olarak bilgilendirme yapıldı.

Mart ayında İspanya ve Çekya’da gerçekleştirilecek olan yurt dışı eğitim faaliyetine katılacak öğretmenler hem mesleki açıdan hem de sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirme fırsatı elde edeceklerdir.

Erken Okul Terkini Engellemede Kapsayıcı Stratejiler ve Okul Devamsızlığı ve Erken Okul Terkini Azaltmakta Kullanılan Eğitsel Kaynakların Rehberliğinde yeni yaklaşımlarla ilgili kurslara katılacak olan öğretmenler aynı zamanda eğitim süresince diğer AB üyesi ülkelerdeki uygulamalarla ilgili olarak incelemelerde bulunacaklardır.

Projemizde yer alan konsorsiyum üyesi okullar:

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necmiye – Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ortaköy Anadolu İmam Hatip Lisesi, Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021