SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gençlere Hak Ettiği Değeri AK Parti Verdi

Gençlere Hak Ettiği Değeri AK Parti Verdi

A - +

Aksaray Haberleri - 09.06.2018 - 15:08

Gençlere Hak Ettiği Değeri AK Parti Verdi

AK Parti’nin genç ve dinamik Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, AK Parti’nin gençlere büyük önem ve değer verdiğini belirterek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş altı olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiç kimsenin olmadığı kadar gençlere büyük değer verdiğini belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Şu ana kadar gençlere en çok değer veren parti AK Parti olmuştur. Şüphesiz ki, bundan sonra da bu destek sürecektir” dedi.

“GENÇLERE EN ÇOK DEĞERİ AK PARTİ VERDİ”

Türkiye’nin genç nüfus bakımından birçok dünya ülkesinden daha şanslı olduğunu belirten Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Ülkemizdeki genç nüfusun enerji potansiyelinin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Gençlerin siyasete, ülke yönetimine, üretim mekanizmalarına, ekonomiye dahil edilmeleri mutlaka şart. Bu anlamda AK Parti olarak önemli atılımlar yaptık. Gençler, AK Parti iktidarı döneminde hak ettikleri değeri görmeye başladılar” dedi.

“18 YAŞINDA SEÇİLME HAKKI VERDİK”

Gençlere 18 yaşında seçilme hakkı verildiğinin altını çizen Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, “Buna şahsen bende genç bir milletvekili adayı olarak örneğim aslında. AK Parti olarak biz sözümüzü tuttuk. Gençlerimiz 18 yaşından itibaren nasıl seçme yetkisine sahipse, aynı şekilde seçilme hakkına da sahipler. Özellikle 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimi, Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğu kadar gençlerimizin siyasette dinamizmini heyecanını göreceğimiz önemli bir seçim olacak. Meclisimiz daha genç olacak ve daha güçlü Türkiye’nin kapılarını açacak Muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolculuğumuzda en büyük gücümüz yine gençlerimiz olacak. Gençlerimizin vizyonu, dünyaya bakışı, enerjisi Türkiye’nin önünü açarak yeni bir vizyon çizecek, gelecek hedeflerimizi yakalamamıza imkan sunacak” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Gençliğin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, gençliğe yatırım yapılmasının ülke için son derece verimli olduğunu hatırlatarak, kendi işini kurarak kendi işinin patronu olmak isteyen gençlere birçok kolaylık sağladıklarını söyledi. 18-29 yaş arasında iş yeri açmak isteyen gençlerin 3 yıl boyunca 75 Bin TL’ye kadar gelir vergisinden muaf tutulduğunu aktaran Muhammed Aktaş, “Ayrıca yeni bir düzenleme ile gençlerimizi desteklemek için ilave bir imkân daha getirdik. Bir yıl boyunca Bağkur primlerini biz ödüyoruz. Gençlerimiz yeter ki üretmek, kazanmak ve Türkiye’nin geleceğine omuz vermek istesinler. Her türlü kolaylığı sağlamak boynumuzun borcudur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021