SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gençler A Kızlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Gençler A Kızlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

A - +

Aksaray Haberleri - 19.01.2018 - 10:32

Gençler A Kızlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, 2017-2018 Okul Sporları Gençler A Kızlar Basketbol müsabakalarının kupa törenine katıldı. Başkan ve eşi, takımlar arasında şampiyonluğa yükselen Aksaray Spor Lisesi oyuncularına kupa ve madalyalarını verdi.

Aksaray’da Gençler A Kızlar Basketbol müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvaya katılan okullar şampiyon olabilmek için uzun uğraşlar verdi. Müsabakaların sonunda turnuva birinciliğini Aksaray Spor Lisesi, ikinciliği Osman Gazi Lisesi, üçüncülüğü Hazım Kulak Anadolu Lisesi, dördüncülüğü ise Abdulhamit Han Fen Lisesi kazandı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, şampiyonluğa yükselen Aksaray Spor Lisesi öğrencilerini tebrik ederek kupa ve madalyalarını verdi. Başkan Yazgı, “Gençlerimizden her zaman ümitliyim” diyerek okul takımına başarılar diledi.

Turnuva ikincisi olan Osman Gazi Lisesi takımına Gençlik Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, üçüncü Hazım Kulak Anadolu Lisesi takım oyuncularına madalyaları ve kupası Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Çağlayan tarafından verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021