SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Gazeteciler Birliği Başkanı Sarıkaya, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Gazeteciler Birliği Başkanı Sarıkaya, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2018 - 13:57

Gazeteciler Birliği Başkanı Sarıkaya, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Sarıkaya; Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, 95 yıllık çınarı devirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya mesajında, “Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 95’inci kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk´ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde korumanın ve daha ileriye taşımanın azmi ve kararlılığı içinde olacağız.” dedi.
Sarıkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk´ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O´nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız. Türk milleti dünyanın şaşkın bakışları altında, esaret zincirlerini parçalamış, tuzakları bozmuş, işgal ve işgalcileri vatan topraklarından söküp atmıştır. Bu mücadele ruhu Türk milletinden hiçbir zaman alınamamıştır. Milletimiz her zaman olduğu gibi dış güçlere karşı yine birleşmesini bilmiş ve bu uğurda her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağını kanıtlamıştır. Bu birliktelik hiçbir gücün Türk milletini yıldıramayacağını göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021