SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Finansbank’tan çiftçilere özel kampanya

Finansbank’tan çiftçilere özel kampanya

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2015 - 14:21

Finansbank’tan çiftçilere özel kampanya

Finansbank, Çiftçiler Günü’nü, çiftçilere özel kampanyası ile kutluyor. Kampanya ile çiftçilere özel koşullarla 20 bin TL’ye kadar, en az 1 en fazla 2 yıl vadeli kredi imkanı sunuluyor.

Finansbank, Türkiye’nin kalkınmasında önemli yere sahip olan tarım sektörüne Çiftçiler Günü’ne özel sunduğu Kampanyası ile destek veriyor.

Sektörün rekabetçiliğini artırma amacı ile tarım sektörünü destekleyen Finansbank’ın 14 Mayıs’ta başlayan kampanyası 15 Haziran’a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Finansbank şubelerine başvuran çiftçiler, maksimum 2 yıl vade ile 20 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Kredi faizi bir yıl vadede 1.19, 2 yıl vadede ise 1.25 olacak.

Tamamına yakını ziraat mühendislerinden oluşan tarım danışmanları ile 150’ye yakın şubesinde Tarım Bankacılığı hizmeti sunan Finansbank, tarım ve hayvancılık sektörünün bütün branşlarında gelire bağlı ödeme seçenekleri ile özelleşmiş 29 farklı kredi ürünü ve esnek ödeme koşullarıyla çiftçilerimize destek veriyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021