SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Filmin fragmanını izledik, Filmin çok korkunç olduğunu gördük

Filmin fragmanını izledik, Filmin çok korkunç olduğunu gördük

A - +

Aksaray Haberleri - 01.10.2015 - 15:25

Filmin fragmanını izledik, Filmin çok korkunç olduğunu gördük

AK Parti Aksaray Milletvekili 3. Sıra Adayı Mustafa Serdengeçti, 7 Haziran’dan 1 Kasım’a kadar yaşanan süreyi kötü bir filmin fragmanı olarak değerlendirdi. Serdengeçti yaptığı açıklamada Filmin fragmanını hep birlikte izliyoruz, ülkemizde yaşanan huzursuzluğu, halkımızın yaşadığı ekonomik sıkıntıyı ve ülkemizin gelişmesine engel koyanların yaptığı eziyeti hep birlikte izledik. Allah göstermesin, kısa fragmanını izlediğimiz filmin tamamını izlemek demek bu ülkenin bir 10 yılının felaketler içinde geçmesi demektir” dedi.

İNSANLARIMIZA SAHİP ÇIKTIK

AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Serdengeçti, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Konya’da Doktor olarak görev yaparken, Aksaray’ımızdan gelenlere sahip çıkıyorduk. Bizim için kolay ama onlar için çok güzel iyilik yapıyorduk. İnsanlara iyilik yapıp, kalbi bir duasını aldığımız zaman, ortama bir huzur yayılıyordu. Ben o huzurun tiryakisi olmuştum. İnsanlara olan sevgimiz nedeni ile doktorluktan ziyade daha geniş kitlelere hizmet edebilir miyim diye arzu vardı. 12 yıldır da siyasette yer aldım. 12 yıl sonra da bize zor dönemde görev verdiler. Bu dönem de ben bu görevi tek başına kaldıramam. Siyaset tek başına yapılacak iş değildir. Siyaset çok adamla yapılır. Ülkeye hizmet hep birlikte yapılır. Bu konuda halkımızdan destek bekliyoruz.” dedi.

SIRATTAN GEÇİYORUZ

Bu konuda sırattan geçiyoruz diyen Milletvekili adayı Mustafa Serdengeçti, Bizim Üniversite de bir hocamız vardı. Mevlevi idi, kulağıma eğilir, Mustafa, Sırat dünya da geçilir haberin olsun derdi. Bu ne demek anlamazdım. Şimdi de bir sırattan geçiyoruz. Belki çok az bir oyla kaybedeceğiz. Çok az bir oya kazanacağız. Son ana kadar çalışmamız gerekir.

HALKIMIZ ÜZÜLMESİN

Serdengeçti, Bu mesele sadece bizim vekil olarak seçilip seçilmeme meselemiz değildir. Seçilmesem gider aynı işimi yaparım. Çok ta bir şey kaybetmem aslında, ama memleket adına halkımız adına üzülürüm. Çocuklarımızın geleceği adına üzülürüm. Halkımız bu tabloyu çok iyi okudu. Köylerde kasabalarda halkımız bunu daha iyi hissetti. Merkezdeki oylarda bir inat var. Onun kırılması için çalışacağız.

GÜÇLÜ İKTİDARA İHTİYACIMIZ VAR

Allah’ım bize 7 Haziran da kısa bir film fragmanı gösterdi. Koalisyon dönemlerinin, güçsüz bir Türkiye’nin ön izlenimlerini gördük. Fragmanını gördük. Burada ısrar edersek o filmin devamı gelir. Çok daha korkunç bir film seyrederiz. Türkiye gibi ekonomisi zayıf ve kalkınmakta olan ve düşmanı da çok olan ülkemizde her zaman güçlü iktidarların olması gerekir. Zayıf iktidarlar, aynen kurdun koyunları çektiği gibi sürüyü tamamen çeker. Bizim güçlü liderimiz ve iktidarımız olmamız gerekir. Ülkemizde iktidarı da her zaman merkez sağ partiler sağlamıştır. Dünya da ülkeleri merkez partiler yönetir. Ya merkez sağdır ya merkez soldur. Dünyanın hiçbir yerinde aşırı sağcı ya da aşırı solcu partinin iktidarda olduğu görülmemiştir. Mümkünde değildir. Avusturya da aşırı bir parti iktidara geldi ve Avrupa birliği ülkeleri bir araya geldi ve iktidardan indirdi. Merkez partiler inanları kucaklıyor. Türkiye’de de bu partinin adı AK Parti’dir. Bundan önce Demokrat Parti, Anavatan Parti olmuştu. Şimdi ise AK Parti’dir. Bu partiler dinamik partilerdir. Hata yaparlarsa, politikalarında hata varsa çabukça değiştirirler. Böyle misyon ve slogan partisi gibi olmazlar. AK Parti bazı hatalarını anladı ve değiştirdi. Vizyonunu ve söylemlerini ve bazı politikalarını değiştirdi. Yine olabilecek değişikliklerine göre değiştirebilir. AK Partiyi kendimizden çok uzak yabancı görmememiz gerekir.

Türkiye olarak zor bir dönem de ve coğrafya da yaşıyoruz. Herkes güçlü iktidara destek vermelidir. Ben haklı çıkayım onlar perişan olsun düşüncesi çok zalimcedir. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.

**********

HÜSEYİN HÜYÜK AK PARTİ’YE DESTEK İSTEDİ

7 Haziran seçimlerinde AK Partiden 3. Sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Avukat Hüseyin Hüyük, partisinin seçi çalışmalarına katılarak Milletvekili adaylarına destek veriyor. AK Parti Milletvekili adaylarının galericiler sitesindeki programına katılan Hüseyin Hüyük, AK partinin kuruluşunda ve bütün kademelerinde yer aldığını söyleyerek, Bizim partimize bağlılığımız, duygusal bağımız ve sevgimiz, ve inancımızın dışında, orta da bir gerçek var. Hepimiz orta sınıf işvereniz. Gerçekten 5-6 aylık dönem hayatımızda yaşamayacağımız bir kabus gibi dönemdi. Mesut Yılmaz’lı, Tansu Çiller’li dönemlerdeki ekonomik dalgalanmalara maruz kaldık. Bu oyun hepimizin gözü önünde oynandı. Herkes bu oyunu seyretti. Türkiye’de merkez sağda muhafazar sağ iktidara geldi. Eğer biz tek başına iktidar ve hükümetle, Aksaray’da 3-0’ı ıskalarsak, bundan sonra ki 10 yılımız çok kötü ve karanlık döneme gireceğimize düşünüyorum. % 20- 25 oy alan partilerle sıkıntılı dönem olacaktır. Bu durumda hem partili hem de işveren olarak halkımız gibi beni de üzüyor. Bu dönem de ekonomik ciddi anlamda yara aldı” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’yi de eleştiren Hüseyin Hüyük, maalesef Bahçeli’nin izlediği oyunu anlayamadık. Defansta oynamam, ortada oynamam, ileri de oynamam diyor. Bir yerlere bizim peşkeş çektiğimizi söyleyen insanlar şu an 2 bin küsur PKK’lının öldüğü dönem de AK Parti hükümetini savaş başlatmakla suçluyor. Her durumda bizi kötü ilan ediyor. Bu ülkede AK parti ve Tayyip Erdoğan gitsin, ülke ne olursa olsun, ülke yansın, tükensin diyen böyle bir kitle var. Bu kitlenin verdiği gürültü ve patırdı var. Bu gürültü ve patırdı Milli ve yerli değil. Bu ülke de milli ve yerli olanlar bellidir. Cumhurbaşkanımız bu ülke de milli ve yerli olan her şeyin yanında olmuştur. Bu seçimde tek tek, kişi kişi çalışıp AK Partiyi geleceğimiz için tek başına iktidara getirmemizdir” dedi.

********

Galericilerden AK Parti’ye Destek

Galericiler Sitesinde esnaflık yapan Veysel Yıldız, AK Parti Milletvekili adaylarına destek mahiyetinde sabah kahvaltısı programı düzenledi. AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı ile birlikte yapılan programa Galerici esnafları da katıldılar. Programda konuşan Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, halkımız 3.5 aydır içinde bulunduğu sıkıntılı dönem de AK partinin yeniden iktidara tek başına gelmesi ile çıkacaktır. Bunun içinde esnafımızın ve halkımızın çok büyük desteğine ihtiyacımız var” dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021