SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Fatih Erbakan Aksaray’da

Fatih Erbakan Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 14.02.2015 - 10:47

Fatih Erbakan Aksaray’da

Erbakan Vakfı Aksaray Şubesi düzenlenen törenle açıldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı Aksaray Şubesi Açılışı için Aksaray’a geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan, açılış programı öncesi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
İkindi namazı sonrasında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı M.A. Fatih Erbakan; “Belediye binası şehrin tam göbeğinde olması başkanımızı şanslı kılıyor. Tarihi Ulu Caminin karşısında şehre yapılan hizmeti izlemek sanırım başkanımızı rahatlatmaktadır.
Yapılan yerel seçim sonrasında Aksaray Belediyesinde oluşan kan değişimi şehirde yapılan çalışmalar sonucunu da yansıdığı görülmektedir. Şehrin logosunun da ayrı bir anlamı olsa gerek. Çok güzel ve anlamlı bir logo olmuş. Dar vaktinizde bize zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür eder, bu zorlu göreviniz de başarılar dilerim” dedi.
Belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ise; “Öncellikle ilimize hoş geldiniz. Sizin gibi değerli bir siyasetçiyi ağırlamak bizleri mutlu etti” dedi. Başkan Yazgı ayrıca Başkan Erbakan’a yeni logo hakkında detaylı bilgiler aktardı. Ziyaretin ardından heyet hep birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Aksaray Temsilciliğinin açılışını yaptılar.
Aksaray’da kurulan “Erbakan Vakfı” aracılığı ile Aksaray’ı ziyaret eden Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ayrıca Kültür Merkezinde düzenlenen Erbakan’ı anma ve anlama programına katılarak bir konuşma yaptı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021