SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Faili Meçhullere Özel Ekip Kuruldu

Faili Meçhullere Özel Ekip Kuruldu

A - +

Aksaray Haberleri - 27.08.2015 - 12:51

Faili Meçhullere Özel Ekip Kuruldu

Aksaray’da geçmiş dönemlerde işlenen ve faili meçhul olarak kalan cinayetlerin aydınlatılması için özel ekipler kuruldu.
Kurulan özel ekiplerin her biri faili meçhul kalan cinayetler kapsamında geniş çaplı araştırma ve soruşturma yürütürken, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan hiçbir suçun faili meçhul kalmayacağını kaydetti. Aksaray’da göreve başladığı günden itibaren faili meçhul cinayet olmadığını ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, geçmiş dönemlerde yaşanan faili meçhul olayların olduğunu belirterek, bu olayların aydınlatılması için de özel ekipler oluşturduklarını kaydetti. Özel ekiplerin yaptığı çalışmalarda kısmi bir başarı yakalandığını dile getiren Mehmet Aslan, “Ben geldikten sonra faili meçhul cinayet nitelikli suç olarak yok. Tabi öncekiler içinde özel ekipler kurduk. Bu ekibimiz faili meçhulleri aydınlatmak için çalışıyorlar. Bununla ilgilide bir başarı elde edildi” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021