SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » EXEN Gayrimenkul Danışmanlık Açıldı

EXEN Gayrimenkul Danışmanlık Açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.10.2016 - 16:42

EXEN Gayrimenkul Danışmanlık Açıldı

Gayrimenkul danışmanlık sektörüne yeni bir ivme kazandıran, farklı anlayışı ile kendisinden söz ettirecek olan Exen Gayrimenkul Danışmanlık Merkezi dualarla açıldı.

Zincirli Mahallesi 502 nolu sokakta hizmete giren Exen Gayrimenkul Danışmanlık Merkezinin açılışına Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, MHP Aksaray Eski İl Başkanı Rıfkı Karabatak, Eski Merkez İlçe Başkanı Ali Er, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, çok sayıda davetli katıldı.

Kısa bir açılış konuşması yapan Aksaray’da gayrimenkul sektörünün de çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü söyleyen Exen Gayrimenkul Danışmanlık sahibi Kadir Eser; “Türkiye’nin dört bir tarafından gayrimenkul yatırımcısı Aksaray’a geliyor veya gelmek istiyor. Gayrimenkul sektöründe güler yüzlü personelimizle güvenilir gayrimenkul firması olmayı ilke edinerek, gayrimenkul işlemlerinde yatırımcılarımıza doğru karar almalarında yardımcı olmak ve yatırımcılarımızın taleplerini kısa sürede ve etkili bir şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz.

Aksaray gayrimenkul sektöründe hızla gelişen bir ildir. Bizde Aksaray’ımıza yakışan Gayrimenkul Danışmanlık ofisini hizmete açacağımız için mutluyuz” dedi.Gayrimenkul yatırımcısının daha çok yüksek kira getirisi olan ticari alanlara yöneldiğini vurgulayan Exen Gayrimenkul Danışmanlık sahibi Kadir Eser; Aksaray gayrimenkul yatırımcısı için Türkiye’nin en cazip illeri arasında geliyor ve yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Exen Gayrimenkul Danışmanlık olarak, uzman ekibimiz ve güler yüzlü çalışanlarımızla en kaliteli hizmeti vermek için gayrimenkul yatırımcılarımızı Zincirli Mahallesi Üçyıldız otel arkasındaki ofisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Duaların ardından Exen Gayrimenkul Danışmanlık Merkezinin açılış kurdelesini Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır yaptı. Açılışın ardından davetliler Exen Gayrimenkul Danışmanlık Merkezini gezerken, Exen Gayrimenkul Danışmanlık Merkezi sahibi Kadir Eser’e başarılar dilediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021