SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaflardan Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

Esnaflardan Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 12.10.2019 - 12:43

Esnaflardan Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak adına Suriye’nin toprak bütünlüğü için başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı’na tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da 7’den 70’e herkes büyük bir destek veriyor.
80 Milyon insanın tek yürek olduğu “Barış Pınarı Harekatı’na Aksaray esnafından anlamlı bir destek geldi.
“Kahramanlarımızın ayağına taş değmesin” diyen Aksaray esnaflarından İstasyon Sulu yemek ve Kebap işletmecisi Emrah Yılmaz, işyerinin camına Türk Bayrağı asarak operasyona destek verdiklerini belirttiler.
İstasyon Sulu Yemek ve Kebap işletmecisi Emrah Yılmaz; “ Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemizin birliği ve güvenliğini sağlamak için Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı’nı yürekten destekliyoruz. Ülkemiz için canımızı kanımızı vermeye her zaman hazırız. Huzur için, kardeşlik için, ülkemizin sınır güvenliği için ve Suriye’nin toprak bütünlüğü için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı’nda Allah Kahraman orduma güç kuvvet versin. Kahramanlarımızın ayağına taş değdirmesin. Dualarımız ve desteğimiz Kahraman Mehmetçiğimizle…” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021