SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaflar Sanayi Projesi İçin Başkana Teşekkür Etti

Esnaflar Sanayi Projesi İçin Başkana Teşekkür Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 30.03.2018 - 14:07

Esnaflar Sanayi Projesi İçin Başkana Teşekkür Etti

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin ve beraberindeki sanayi esnafı Ferhan Başpınar, Abdullah Duman, Ömer Karaca ve Hüseyin Tezcan, ihalesi süreci tamamlanan ve yakın zaman içinde temeli atılacak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesi için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaret eden heyette söz alan esnaflardan Ferhan Başpınar, temeli atılmaya hazırlanan Küçük Sanayi Sitesi projesi için esnaflar adına teşekkür etti. Bizler bu projeyi destekliyoruz diyen Ferhan Başpınar “Bu projenin hazırlanmasında emeği olan herkese minnettarız. Çünkü ortada harcanan bir emeğin ürünü var. Öncelikle siz başkanımız büyük gayret sarf ettiğiniz. Allah sizden razı olsun.

Alt geçit dediniz, yaptınız. Eski termalin durumunu herkes biliyor. Söz etmeye bile gerek yok. Şimdi pırıl pırıl iş merkezine döndü. Yapılan iş var herkes faydalanıyor şimdi. A görüş, B görüş önemli değil. Hizmette kimseye ait değil. Hizmet insan için. Bizler sanayi esnafı olarak Yeni sanayi projesinde sizin yanınızdayız. Destek olmak gerekiyorsa destek vermeye hazırız. Yani projenin takipçisi olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnafların bu düşünceye sahip olmasına çok sevindiğini dile getirdi. Başkan Yazgı, sanayi projesi ile ilgili olarak 4 yıllık süren bir emek sonrasında bu sonuca ulaşıldığını anlatarak “Biz bu konuda tamamen şeffaf ve samimiydik. Esnafımızın kira öder gibi dükkan sahibi olması için yola çıktık. Nihayette oda başkanlarımız ve sizler gibi değerli esnaf kardeş yada büyüklerimizin desteği ile bunu başardık. Evet emek verdik karşılık da beklemiyoruz, istemiyoruz. Sadece teşekkür ve dua edin yeter” diyerek projenin başlamasına kısa bir zaman kaldığına işaret etti.

Başkan, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin ve farklı sektörleri temsil eden esnaf heyetine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021