SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaf Ziyaretleri Aralıksız Devam Ediyor

Esnaf Ziyaretleri Aralıksız Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 07.10.2017 - 13:22

Esnaf Ziyaretleri Aralıksız Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta içi Esnaf ziyaretlerine başlayan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hafta sonu da ziyaretlerini çarşı içi minarecik mahallesi esnafları ile gündeme dair istişarelerde bulunarak sürdürdü.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kritik 2019 seçimleri öncesinde İl Başkanlığı görevini üstlendiklerini ifade ederek, verimli ziyaretlerimiz oluyor. Önümüzde ki süreçte İlimizde yapılacak yatırımlar ve hizmetleri Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile koordineli bir şekilde sürdürüp, ihtiyaçlara yönelik çalışmaların plan ve programlarını da yapıyoruz. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Biz Ak Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde elimizden geldiğince Aksaray’ın daha ileri gidebilmesi, huzur içinde bir il haline gelmiş, sosyal alanda gelişmiş ve ekonomisi düzgün bir il için her zamankinden daha fazla çalışıp bu yönde ki çalışmalarımızın alt yapısını hazırlıyoruz. İnanıyorum ki bunu da hep birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

Esnaflar ve vatandaşlar ise, şu anki tablodan ve gidişattan son derece memnun olduklarını, sürecin herkesin yüzünü güldürecek bir netice ile sona ereceğine inandıklarını dile getirerek, desteklediklerini belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021