SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ceylan; Vergi Haftasını Kutladı

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ceylan; Vergi Haftasını Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.02.2017 - 13:43

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ceylan; Vergi Haftasını Kutladı

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan CEYLAN 27 Şubat – 5 Mart 2017 Tarihlerinde Kutlanacak Vergi Haftasını Kutladı. Yaptığı Basın Açılaması ile şu görüşlere yer verdi.

Devletimizin var olması, güçlü olması ve halkımıza yönelik olarak kamu ve devlet hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için, ülkemiz açısından vergi gelirleri çok büyük önem taşımaktadır. Bu itibarla, el emeği, göz nuru ve alın teriyle ailesinin, ülkesinin ve devletinin devamını her koşulda sağlamaya çalışan, esnaf ve sanatkârlarımızın, sanayicilerimizin, ticaret erbabımızın, defterdarlık kurumumuz nezdinde vergi günlerini kutluyorum.

Vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olması ve de “vergi kutsaldır” düsturunu göz önünde bulunduran esnaf ve sanatkârlarımız dün olduğu gibi bugünde vatanı ve milleti için gereken her türlü maddi ve manevi sorumluluğunu yerine getirmekte ve vergilerini ödemektedir.

Çünkü esnaf ve sanatkarlarımız bu ödenen vergilerin, devletimizi güçlendireceğini, devletimizce tekrar kendilerine her türlü hizmet olarak döneceğini, çocuklarına daha iyi bir eğitim ve iyi bir gelecek sağlayacağı bilincini en iyi şekilde bilmektedir.

Bu itibarla vergisini eksiksiz ödeyerek, devletine ve milletine olan en kutsal vazifesini yerine getiren, katkı sağlayan, ülkesine ve milletine bu görevi ile güç katan tüm esnaf ve sanatkârlarımız adına tüm Maliye Bakanlığı çalışanlarının bu Vergi Haftasını kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021