SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaf Otoparklardan dolayı Kan Ağlıyor

Esnaf Otoparklardan dolayı Kan Ağlıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 27.07.2015 - 13:17

Esnaf Otoparklardan dolayı Kan Ağlıyor

Aksaray’daki otopark sorunu yüzünden esnaf zor durumda. Bazı esnafların önündeki paralı otoparklar yüzünden iş yapamamaktan şikayetçi.
Ankara Büyükşehir Belediyeinin ardından Aksaray’dada aynı uygulamanın yapılmasını isteyen Aksaray’lı esnaflar, ücretli otoparklar artık yıldırdı. Çoğu zaman müşterilerimizin 5 dakikaya kadar ücretsiz olmasına rağmen otopark görevlilerinin uyanıklıklarından dolayı ona bile para verdiklerini ve sürücüleri Emniyet ve Belediye ile aba altından sopa göstermektedirler. Müşterimiz işyerimizin önüne gelerek alışveriş yapma şansına sahip değillermi. Çoğu sürücülere ise hep eskiden borcunuz var diye borç cıkarılmakta. Eğer bu parayı ödemezseniz bu fiş öncelikle belediye gitmekte ve ardından emniyete sevk iedilerek hakkınızda ceza çıkarılmaktadır denilmektedir. Malesef bu dayatmacı baskı yüzünden Aksaray belediyesine seslenerek başkanın bu konuda acil çözüm üretmesini veya çalışanlara belirli kriterler getirilmeli. Yoksa artık otopark mafyasıylamı karşı karşıya kalacağız. Bu sorunların giderilmesi için Ankaradaki gibi can kaybımı olması gerekli diye serzenişte bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021