SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Esnaf Halinden Memnun Değil

Esnaf Halinden Memnun Değil

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2018 - 13:26

Esnaf Halinden Memnun Değil

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan, Pelinsu Yıldırım, İl Başkanı Ramazan Koçak ve parti yöneticileri esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk Cumartesi günü Galericiler sitesinde “Araba pazarı olması ve bayram öncesi olması nedeniyle ciddi hareket beklenmesine karşın pazar çok durgundu. Esnaflar bu durgunluğu ekonomik belirsizliğe , döviz kurlarının çok yüksek olmasına ve vatandaşların çok borçlu olmasına bağlıyorlar. 24 Haziran seçimleri ile iktidara geldiğimizde belirsizliği, istikrarsızlığı ortadan kaldırarak piyasalara güveni getireceğiz” dedi.
CHP ADAYLARI BEŞ KOLDAN SAHADA
24 Haziran seçimlerine iki haftadan daha az zaman kalması nedeni ile CHP Aksaray Milletvekili adayları ve İl örgütü Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı ve adayların da Milletvekili seçilmesi için beş ayrı koldan seçim çalışmalarına devam ediyorlar.
İl Başkanı Ramazan Koçak Ihlara kasabasında eski İl Başkanı Doğan Koşar ile ev ve kahvehane toplantıları yaptı.
Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, İl Başkanı Ramazan Koçak , Sultanhanı İlçe Başkanı Ahmet Karacaer ve eski İl Başkanı Doğan Koşar Sultanhanı kasabasında taziye ziyareti ve sonrasında esnaf ziyareti yaptılar.
Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk Eskil ilçesinde, yaylalarında çiftçilerle buluştu.
Milletvekili adayı Ramazan Fidan , eski Saratlı Belediye Başkanı Muharrem Kaplan ile Gaziemir, Delihebil, Akmezar, Mandama ‘ da çalışma yaptı.
Milletvekili adayı Pelinsu Yıldırım Laleli mahallesinde Kadın Kolları üyeleri ve İl yönetim kurulu üyeleri ile ev ziyaretleri yaptı.
Milletvekili adayı Ali Eşmekaya, Eşmekaya kasabasında, Eskil’in yaylalarında çalışma yaparak 24 Haziran’a sıkmadık el bırakmadan çalışmalara devam ediyorlar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021