SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil’de yayla içi asfaltlama çalışmaları sürüyor

Eskil’de yayla içi asfaltlama çalışmaları sürüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 28.09.2016 - 11:09

Eskil’de yayla içi asfaltlama çalışmaları sürüyor

Aksaray’ın Eskil ilçesinde belediye Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen yayla içi asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İlçeye bağlı Hürriyet Mahallesinde bulunan Ortakuyu Yaylasında 8 kilometre, Köşk Yaylasında 6 kilometre, Topçakıl Yaylasında 3 kilometre ve İlyas Yaylasında 2 kilometre yayla içi asfaltlama çalışması yapıldı.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemize en iyi hizmeti vermek için gereken çalışmaları sürdürüyoruz, Hizmet ve sorumluluk alanımız içerisinde üstümüze düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza gözle görünür değişiklikler sunuyoruz. Bu yaylalarımızda da çalışmalarımızla burada yaşayan hemşerilerimizin de toz ve çamur esaretine son verdik. Yaylalarımızda yaşayan vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı yaz aylarında toz, kış aylarında çamur olması yaşamlarını olumsuz etkilemektedir. Onların bu sıkıntısı gidermek yaşamlarını kolaylaştırmak bizleri derinden mutlu ediyor. İnşallah dönemiz sonuna bütün yaylalarımızda çalıma yapma hedefindeyiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021