SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

Eskil’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2016 - 15:59

Eskil’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Eskil Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul yaptı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Çağlayan Çakır yaptı. Program öğrenci şiirleri ve slayt gösterileri ile devam etti. 75. Yıl Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Gizem İlter yönetimindeki oratoryo gösterisi davetliler tarafından ilgi ile izlendi. Program ilçemiz genelindeki eğitim kurumlarında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programa Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, İlçe Garnizon Komutanı Doğan Güneş, Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Mutlu daire müdürleri, vatandaşlar, idareci, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021