SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil SGM’ den Muhtarlara Yapılandırma Semineri

Eskil SGM’ den Muhtarlara Yapılandırma Semineri

A - +

Aksaray Haberleri - 17.12.2016 - 9:31

Eskil SGM’ den Muhtarlara Yapılandırma Semineri

Eskil Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ nde Muhtarlara Genel Sağlık Sigortası Yapılandırmaları hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi. Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı S. TuranGazi ÖZKAN ve Eskil Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Melek Şenay ÇELİKKOL tarafından verilen seminerde; Gelir Testine Hiç Başvurmayanlar için son başvuru tarihinin 02/01/2017, Gelir Testine gidenlerin ise bulundukları yerlerdeki Sosyal Güvenlik Merkezine başvurmaları için son günün 31/01/2017 olduğunun altı çizildi.

Genel Sağlık Sigortası yapılandırması için son günün beklenilmemesine vurgu yapan yetkililer, muhtarların bulundukları yerlerdeki vatandaşları Genel Sağlık Sigortası Yapılandırması ile ilgili bilgilendirmelerinin fayda sağlayacağını ifade ettiler.

Sosyal Güvenlik İl Müdür Yrd. S.TuranGazi ÖZKAN ve Eskil Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Melek Şenay ÇELİKKOL seminere iştirak eden muhtarlara teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021