SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil Kaymakamı Okulları ziyaret etti

Eskil Kaymakamı Okulları ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 09.11.2015 - 9:50

Eskil Kaymakamı Okulları ziyaret etti

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Tosun, Tol Şehit Muhammed Erkesikbaş, Katrancı Ortaokulları’nın TEOG hazırlıkları konusunda okulları ziyaret ederek bilgi aldı.

Kaymakam Mustafa İlhan okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Eskil Kaymakamı okullarda TEOG sınavlarına yönelik değerlendirme toplantılarının yapılması gerektiğini ve bu toplantıların kayıt altına alınarak bir veri tabanı oluşturulması gerektiğini söyledi. Oluşturulan bu veri tabanlarının gelecekte okula ataması yapılan öğretmenlere de eşsiz bir kaynak olacağını belirtti. Kaymakam İlhan, “Kasım sonunda gerçekleşecek ilk TEOG sınavları 8 haftalık müfredatı kapsamasına rağmen, Nisan ayında yapılacak TEOG sınavlarının puanları eşit. Dolayısıyla Kasım sınavını iyi değerlendiren öğrenciler önemli bir avantaj yakalamış olacaklar. Bunun öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi anlatılması gerekir. Öte yandan TEOG’la ilgili okullarda yapılan hazırlıklar ve çalışmalar mutlaka kayıt altına alınmalı. Özellikle bizim ilçemiz gibi taşrada bulunan okullarda öğretmen ve idareci değişimi sık yaşandığından, gelecek yılların öğretmen ve idarecileri kendinden önce yapılan bu çalışmalardan istifade edecekler ve okullarda TEOG kurumsallaşması sağlanacaktır ” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021