SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil Kaymakamı Köy Ziyaretlerinde

Eskil Kaymakamı Köy Ziyaretlerinde

A - +

Aksaray Haberleri - 30.11.2015 - 9:53

Eskil Kaymakamı Köy Ziyaretlerinde

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, ilçeye bağlı Sağsak, Katrancı, Celil, Gümüşdüğün, Filikçi, Çukuryurt, Kökez, Bayramdüğün, Güneşli, Başaran ve Böğet köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öncelikli olarak Köy Muhtarlıklarını ziyaret eden Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, köyün ve okulların genel durumu hakkında muhtarlar, öğretmenler ve imamlardan bilgi alırken, öğrenci ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaymakam Mustafa İlhan köy ziyaretlerini kamu yatırımlarını yerinde görmek, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların beklentilerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek “Köylerimize bu yıl altyapı yatırımları olarak toplam 64000 m² kilitli parke taşı ve 12000 metre bordür döşenmiştir. Ayrıca ilçemize bağlı Güneşli ve Başaran Köyü su depolarına Güneş Enerji sistemi yapılması için çalışmalara başladık.” dedi.

Kaymakam İlhan’ın köy ziyaretlerinde, Garnizon Komutanı Doğan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul ve Şube Müdürleri hazır bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021