SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil İlçesindeki Şehit Ailelerine anlamlı ziyaret

Eskil İlçesindeki Şehit Ailelerine anlamlı ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 04.04.2017 - 15:54

Eskil İlçesindeki Şehit Ailelerine anlamlı ziyaret

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Eskil İlçesinde oturan şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen Pekmez; şehitlik gibi kutsal bir makamın herkese nasip olmayacağını belirterek; canlarını vatan, millet, bayrak için veren şehitlerin bu milletin evlatları olduğunu söyledi.

Pekmez beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile 1992 yılında şehit olan Veli Batur, Recep Bozdağ, 1994 yılında şehit olan Hacı Şahin, Mehmet Meral, 1995 yılında şehit olan Mahmut İriş, 2006 yılında şehit olan Muhammet Erkesikbaş’ın ailelerini Eskil İlçesinde ikamet ettikleri evlerinde ziyaret etti.

Misafir olduğu şehit evlerinde; şehitlerin anne, babaları ve yakınları ile görüşerek bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez; “Evlatlarını bu vatan için şehit veren ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirterek; varsa bir sorunları çözüme kavuşturulmasını sağlamak yine varsa bir ihtiyaçları giderilmesine yardımcı olmak için şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz.” dedi.

Ailelere Vali Aykut Pekmez tarafından hazırlatılan Türk Bayrağı ve şehitlerinin fotoğraflarını bulunduğu tabloları hediye eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehitlerin hakkının asla ödenemeyeceğini vurgulayarak; “Bizler vatan için can veren şehitlerimiz sayesinde bu topraklarda yaşadığımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Ne yaparsak yapalım onların hakkını hiçbir zaman ödemeyeceğiz. Allah onlardan razı olsun. Bize düşen onların emaneti olan şehit ailelerimizi yalnız bırakmamak. Bu devlet ve bu millet sizlerin her zaman yanında olacaktır.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirten şehit yakınları; kendileri için anlamlı ve değerli olan ziyaretleri nedeniyle Yeşim Pekmez Hanımefendiye teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021