SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil İlçesinde Kaldırım Sorunu Çözüldü

Eskil İlçesinde Kaldırım Sorunu Çözüldü

A - +

Aksaray Haberleri - 15.11.2016 - 12:33

Eskil İlçesinde Kaldırım Sorunu Çözüldü

Aksaray’ın Eskil ilçesinde uzun yıllardır kaldırımların işgali sorunu belediye tarafından çözüldü.

Üç gün boyunca belediyenin anons sistemi üzerinden kaldırım işgalinde bulunan esnaf ve vatandaşlara uyarıda bulunan Eskil Belediyesi zabıta ekipleri, anonsların ardından harekete geçti. Eskil Belediyesi Zabıta ekipleri özellikle şehrin ana arterleri üzerinde vatandaşların kaldırımların kullanamaması üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmada yaya trafiğini engelleyen levha, ürün stantları gibi birçok materyal toplanarak yaya geçiş alanları ve araç park yerleri açıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, “Kent genelinde kaldırım işgali oluşturan tüm levha, duba gibi malzemeler ekiplerimizin ikazı ile esnaflar tarafından toplanmaya başlandı. Çalışmalar belirlenen program dahilinde tüm cadde ve sokaklarda devam edecek. Kaldırım ve yollardan şikayeti olan vatandaşlarımızın ihbar hattına resim göndererek şikayetlerini bildirmeleri halinde uygunsuz işgallere müdürlüğümüzce cezai işlem uygulanacaktır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021