SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil Devlet Hastanesine Ortopedi ve Göz Doktoru

Eskil Devlet Hastanesine Ortopedi ve Göz Doktoru

A - +

Aksaray Haberleri - 07.04.2016 - 13:45

Eskil Devlet Hastanesine Ortopedi ve Göz Doktoru

Eskil Devlet Hastanesine Ortopedi ve Göz Doktoru. Eskil Devlet Hastanesine, Aksaray Devlet Hastanesinden doktor takviyesi yapılacak.

Aksaray Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları ve Ortopedi Uzmanları, Perşembe günleri dönüşümlü olarak Eskil Devlet Hastanesinde poliklinik yapacaklar.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, Eskil halkına Göz ve Ortopedi doktoru müjdesi verdi.

Genel Sekreter Durgut; Eskil ve bölge halkının talepleri doğrultusunda, Aksaray Devlet Hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarının haftada bir gün Perşembe günleri,Eskil Devlet Hastanesinde görevlendirildiklerini açıkladı.

Eskil Devlet Hastanesinin göz muayenesi için gerekli tıbbi donamıma sahip olduğunu belirten Genel Sekreter Durgut; “7 Nisan Perşembe gününden itibaren Eskil Devlet Hastanesinde Göz ve Ortopedi doktorlarımız hasta muayene etmeye başladılar. Şimdilik haftada bir gün Perşembe günleri poliklinik yapılacak. İlk hafta Aksaray Devlet Hastanesinde görevli doktorlarımızdan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Ferhat Sarıbaş ile Ortopedi Uzmanı Dr. Mehmet Eren poliklinik yapmışlardır. Eskil ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021