SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ensar Vakfının Aylık Seminer Misafiri Konya’dan

Ensar Vakfının Aylık Seminer Misafiri Konya’dan

A - +

Aksaray Haberleri - 14.11.2015 - 15:34

Ensar Vakfının Aylık Seminer Misafiri Konya’dan

Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı Bilal BİLECİK yaptığı yazılı açıklamada ‘’Vakfımızın Konferans Salonunda Aylık olarak düzenlenen Seminerler kapsamında Kasım Ayı programı 17.Kasım.2015 Salı Akşamı saat: 19.00 da yapılacaktır. Bu ayki Seminerimizde konuşmacı olarak Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tefsir Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Yüzakı Dergisi Yazarı Doç.Dr. Harun ÖĞMÜŞ hocamız konuğumuz olacaktır. Seminerimizin konusu ise; ”İslam Şeriat Hükümlerinin Tertibi ve Tedrici Özelliği” olarak belirlenmiştir. Seminer programımızda bayanlar için üst kat tahsis edilmiştir. Tüm halkımıza açık olan Seminere istifade etmek isteyen herkesi davet ediyoruz.’’ Dedi.

Ayrıca Vakfın bu yıl İmam Hatip Liselerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerine yönelik Öğle Yemeği Organizasyonu kapsamında Ekim ve Kasım Ayı öğrenci yemek bedellerinin Okullar ziyaret edilerek, ödendiğini belirterek kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek, daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye yemek verebilmesi için destek beklediklerini söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021