SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Engellilerden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

Engellilerden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 04.12.2017 - 17:47

Engellilerden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk beraberinde Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Şenol Korkmaz, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Muammer Acar, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan ve Devletin bakımı ve koruması altında bulunan engelliler ve 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.
Kuruluş Müdürü Şenol Korkmaz, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında verdiği bilgide, toplam 72 zihinsel engelli bireye hizmet verildiğini ayrıca 2 adet Umut evinde de 12 engellinin kaldığını belirtti.
Misafirlerini Valilik Makamında ağırlayan Vali Pekmez, tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladıktan sonra Türkiye Görme Engelliler Goalball Erkekler Yükselme Ligi Müsabakaları sonunda 1. olarak şampiyonluk kupasını Aksaray getiren 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünü ve sporcuları tebrik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021