SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

A - +

Aksaray Haberleri - 06.03.2018 - 9:29

Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket. Enerya, 1 Mart 2018 Perşembe günü düzenlediği ‘’İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’’nda ikinci sertifika dönemine geçen 8 yetkili firmaya plaket verdi.

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden olan Enerya, 1 Mart Perşembe günü Aksaray’da düzenlenen ‘’İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’’nda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile bir araya geldi. İkinci sertifika dönemine geçen 8 yetkili firmaya plaket verilen toplantının açılış konuşmasını yapan Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, Enerya’nın 10 kentte 1 milyon 200 bini aşkın aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğunu belirtti. Küçükkapdan, Aksaray’da 2018 sonunda yaklaşık 80 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerimizin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarını önemsiyoruz. Yetkili firmalarımıza tesisat dönüşümü sırasındaki iş birlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Enerya İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Ocak 2017’de revize edilen TSE 7363’ün ilgili maddelerine ilişkin bilgi verdi. Abonelerimizin güvenli doğal gaz kullanımı için Yetkili firmaların sektördeki yerini hatırlatarak, Enerya ve yetkili firmaların işbirliğinin önemini belirtti. Toplantı sonunda ikinci sertifika dönemine geçen 8 yetkili firmaya plaketleri İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ve İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk tarafından takdim edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021