SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Sultanhanı beldesine de taşıdı

Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Sultanhanı beldesine de taşıdı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.07.2017 - 9:37

Enerya, Aksaray’daki doğal gaz çalışmalarını Sultanhanı beldesine de taşıdı

Enerya, Aksaray Sultanhanı beldesinde uzun zamandır beklenen doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başladı.

Sultanhanı’nda gerçekleştirilen temel atma törenine Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Enerya Aksaray Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, Sultanhanı eski Belediye Başkanı Seyit Temel, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fahri Solak, “Üç yıllık görev sürecimizde yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. Bundan 10 yıl önce Sultanhanı’na doğal gaz gelecek desek, kimse inanmazdı. Sultanhanı’na doğal gazı getirdiğimiz için hem mutlu hem de gururluyuz. Konforlu ısınmanın ve temiz havanın teneffüs edilmesi için Sultanhanı’na doğal gaz getirdik. Büyük gayretler sonucunda bunu başardık. Enerya’ya da verdiği sözü tuttu ve dediği tarihte doğal gazı getirdi. Kendilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Solak, vatandaşlara da şöyle seslendi: “Biz hizmeti getirdik, artık görev sizde. Bundan sonra sahiplenirseniz her eve, her sokağa doğal gaz gelecek.”

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan da törende söz alarak “Bir yıldır başkanımızla yoğun bir çalışma içindeyiz. Öncelikle 2018 yılının ilkbaharında Sultanhanı’ndaki Toki Konutları ve şehir merkezine gaz vereceğiz” diye konuştu.

Tören, doğal gaz hat imalatı için temel atma töreni ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021