SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emniyetten Modifiyeli Araçlara Denetim

Emniyetten Modifiyeli Araçlara Denetim

A - +

Aksaray Haberleri - 11.10.2017 - 9:57

Emniyetten Modifiyeli Araçlara Denetim

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüzce 01.09.2017-30.09.2017 tarihleri arasında yapılan denetimlerde;

4.613 araç ve sürücü kontrol edilmiş, modifiyeli olan 99 araca 16.993.TL trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlenmiştir. Bu araçlardan 50 tanesi trafikten men edilerek otoparka çekilmiş, 35 araca ise olay mahallinde geçici olarak trafiğe çıkış izin belgesi verilmiştir.

Ayrıca aynı dönem içinde;

144 motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edilmiş, 78 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücü ve sahibine 87.016 TL trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlenmiş, bu Motosiklet ve Motorlu bisikletlerden 46 tanesi ise trafikten men edilerek otoparka çekilmiştir.

Tır parkının faaliyete geçtiği 19 Temmuz 2017’den bugüne kadar yerleşim birimleri içindeki karayolunda, bir trafik işaretleriyle izin verilmedikçe ve yükleme, boşaltma, indirme, bindirme, arızalanma gibi zorunlu nedenler dışında kamyon, otobüs ve bunlardın katarlarını, lastik tekerlekli traktörler ile her türlü iş makinelerini park etmek suçundan 178 araç sahibine toplamda 16.910 TL trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlenmiş, araçlarını tır parkına çekmeleri yönünde uyarılmıştır.

Vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atan modifiyeli araçlar ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021