SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emirgazi Belediye Başkanı Vali Pekmez’i ziyaret etti

Emirgazi Belediye Başkanı Vali Pekmez’i ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 19.09.2017 - 11:42

Emirgazi Belediye Başkanı Vali Pekmez’i ziyaret etti

Konya ili Emirgazi İlçe Belediye Başkanı Nurişen Koçak Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği Belediye Başkanı Koçak ile bir süre görüşen Vali Pekmez; Emirgazi İlçesinden Aksaray merkeze bağlı İncesu Köyü arasındaki yol ile Aksaray’dan Emirgazi İlçesine bağlantıyı sağlayan Armutlu, İncesu Köyü yol ayrımının durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Emirgazi ilçesine gitmek isteyen çok sayıda vatandaşın ilçeye yakınlığı nedeniyle İncesu, Armutlu yol ayrımından ilçeye ulaştığı belirten Vali Pekmez; bu güzergahın başlangıcı olan Aksaray-Adana karayolundaki yol ayrımının trafik güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi için çalışma başlattıklarını belirterek bu konuda kısa sürede çözüm üretileceğini bildirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’ında bulunduğu ziyarette iki komşu ilin ortak sorunlarının çözümünde ilgili kurumların birlikte hareket ederek sorunların çözümüne katkı sağlayacağını vurgulayan Vali Pekmez; belediye başkanı Nurişen Koçak’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021