SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emeğine Sahip Çık, Kendi Ürettiğimizi Tüket Sloganı İle Bir Seferberlik Başlatıyoruz

Emeğine Sahip Çık, Kendi Ürettiğimizi Tüket Sloganı İle Bir Seferberlik Başlatıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 05.11.2018 - 10:58

Emeğine Sahip Çık, Kendi Ürettiğimizi Tüket Sloganı İle Bir Seferberlik Başlatıyoruz

Türk-İş Aksaray İl Temsilcisi, Türk Metal Sen Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir; Ekonomideki son dalgalanmalar karşısında , emekçiler de harekete geçiyor. 200 binden fazla işçinin örgütlü olduğu Türk Metal Sendikamız , 02 Kasım 2018 tarihinde büyük bir törenle “ÜRETTİĞİNİ TÜKET” kampanyası başlattı.

Emeğine sahip çık ;

Yeni kurulan dünyada ekonomik ve mali unsurlar birer şantaj aracı haline geldi. Türkiye de bu sürecin tam ortasında yer alan bir ülke olarak , dönüşümün etkilerini en derinden hissediyor. Bu yüzden istikrar, her zamankinden daha önemli ve öncelikli hale gelmiştir. Çünkü istikrar, istikbal ve istiklalimizin garantisidir. Bu bilinçle hepimize bir görev düşüyor : İstikrar mücadelesini ‘Yerli Üretim’ sloganı ile başlatıyoruz . Şimdi sıra bizde…

Biz de Türk Metal Sendikası olarak, devletimizin ‘Yerli Üretim’ kampanyasına ‘Yerli Tüketim’ kampanyası ile destek veriyoruz. Ülke genelinde 200 binden fazla üyemizle, yerli üretim ürünlerinin tüketilmesi için ‘Emeğine Sahip Çık, Kendi Ürettiğini Tüket’ sloganı ile bir seferberlik başlatıyoruz.”

Türkiye genelinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ın bugün açıkladığı kampanya kapsamında , Türk Metal Sendikamızın örgütlü olduğu her yerde olduğu gibi ; Aksaray 1 Nolu Şubemize bağlı işyerlerimizden Mercedes Benz Türk A.Ş. , Niğde Ditaş A.Ş. , Magna Otomotiv ve Polytec A.Ş. de üyelerimize “YERLİ ÜRETİM” logosu taşıyan ürünleri tercih etmesi için bastırılan afişlerle işyerlerimizde çağrıda bulunuldu . Ayrıca 02 Kasım 2018 Cuma günü İstanbul’da yapılan tanıtım toplantısına, 200 işveren temsilcisi de katıldı . Böylelikle iş dünyasının kampanyaya olan desteği vurgulanmış oldu .

TÜRK Metal Sendikamız , Türkiye’nin en büyük 10 büyük sanayi kuruluşunun 8’inde, 100 büyük sanayi kuruluşunun 40’ında örgütlü bulunuyor. Otomotiv, beyaz eşya, elektronik, demir çelik ve yan sanayide birçok önemli işyerinde yetkili sendika olarak faaliyetini sürdüren Türk Metal Sendikamızın örgütlü bulunduğu sanayi kuruluşlarından bazıları, “ Mercedes Benz Türk AŞ , Ford Otosan , Bosch , Arçelik , BSH , Karsan , Renault , BMC , Tofaş , Türk Traktör, Delphi , Hema , MAN Türkiye AŞ , Erdemir ” olarak sıralanıyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021