SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eczacılar Odası İl Sağlık Müdürlüğüne maske hediye ettiler

Eczacılar Odası İl Sağlık Müdürlüğüne maske hediye ettiler

A - +

Aksaray Haberleri - 10.04.2020 - 14:43

Eczacılar Odası İl Sağlık Müdürlüğüne maske hediye ettiler

Aksaray Eczacılar Odası başkanı Fatih Özçifci; Tüm dünyayı kasıp kavuran covid-19 virüsünün 10 Mart 2020 tarihinde ülkemizde de çıkmasından sonra Eczacılarımız ve Eczacı Teknisyenlerimiz 7/24 bir zaman dilimiyle COVİD-19 Virüsüne karşı yapılan mücadelede tüm sağlık çalışanları gibi en ön safta,öncü bir kuvvet gibi büyük bir özveri ve bilinçlendirme faaliyetleri ile çalışmaktadır.
Biz eczacılar tedavinin her bir aşamasında yer alan, ilacın temini ,danışmalığı gibi görevlerimizin yanında ilaç ar-ge si ,üretimi gibi çok önemli görev alan insan sağlığı konusunda bilgin ve yetkin bilim insanlarıyız.
Covid-19 salgın süresince de ilk günden itibaren kronik hastalığı olan hastaların reçetesiz ilaç tedavisi hizmetini sunarak hastanelerin ve aile sağlığı merkezlerinin iş yükünü azaltmak için önemli bir görev üstlendik.
Salgının yayılımını önlemek için tüm hastalarımıza ilaç almak için bir kişinin eczaneye gelmesini, eczanede işlerini en kısa sürede tamamlamalarını ve maske takmalarını hepimizin sağlığı için öneriyoruz.
Eczacılar ve Eczane çalışanları olarak salgında en ön safta mücadele ediyoruz. Aksaray Eczacı Odası olarak tüm meslektaşlarımız adına şehrimizdeki tüm sağlık çalışanların işlerini kolaylaştırmak ve desteğimizin bir simgesi olması adına Aksaray il sağlık müdürlüğümüze maskeleri teslim ettik.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021