SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eczacılar Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Eczacılar Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 12:53

Eczacılar Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

14 Mayıs Eczacılık günü nedeniyle Aksaray Kırşehir Eczacı Odası yönetim kurulu Başkanı Nazan Ulukuş Deniz ve beraberinde yönetimi ile birlikte Başkan Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bir süre görüşen Aksaray Kırşehir Eczacı Odası yönetim kurulu Başkanı Nazan Ulukuş Deniz, “Aksaray Kırşehir Eczacı Odası olarak ülkemizde modern ve bilimsel eczacılığın 176’ıncı yılını kutlamanın gururu içerisindeyiz. Bizler; tarihsel mirası, toplumsal misyonu ve gelecek vizyonu ile sağlıklı yaşam hakkını temel düstur edinmiş böylesine kutsal bir mesleğin mensubu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyoruz” dedi.

Eczacılığın toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek eczacıların 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutlayan Başkan Yazgı, “Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden birisidir. Ben tekrar hayatını insanlık hizmetine vakfeden eczacılarımızın gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021