SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincileri Mehmetçik İçin Aksaray’da

Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincileri Mehmetçik İçin Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2018 - 18:10

Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincileri Mehmetçik İçin Aksaray’da

Aksaray ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Mehmetçik için dua programı düzenliyor.

Aksaray ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar yapılacak Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Mehmetçik için dua programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakar 24 Şubat 2018 Cumartesi saat 19:30’da Aksaray Kültür merkezinde düzenleyeceğimiz Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Mehmetçik için dua programına tüm Aksaray halkımız davetlidir. Hem Kuran-ı Kerim dinleyelim hem de kahraman Mehmetçiklerimize dua edelim. Düzenleyeceğimiz programımıza 2015yılı Kuran-ı Kerim okumada dünya birincimiz Hafız Ferruh Muştuer, 2009 dünya birincimiz Kurra Hafız Bünyamin Topcuoğlu,2017 Azerbaycan dünya birincimiz KamalMahmadov ve 2017 yılı Türkiye ikincisi Hafız Bekir Büyükkurt katılacaktır.

Aksaray ÖNDER İl başkanı Kuddusi Bakar ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı ve Öncüspor Genel Başkanı Mustafa Canbey’in katılımları ile gerçekleşecek olan programımızın hayırlara vesile olmasını, Kahraman Mehmetçiklerimizin sağ salim biran önce sevdiklerine ailelerine kavuşmasını temenni ediyorum dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021